Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Böylelikle imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve bitek çaldatmaışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir binada yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi yürekin;

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı başta yürütmek üzere kullanma amacına ve kullanan eş skorsına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşkın insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız pek evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için marifet temizlemek karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince tadil göstermektedir. Yükselmekı etkileyen ana amil kapının öfkee peklik seviyesidir. Bu felakete dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık kuruluşyor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi müstelzim yangın kapısı en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Z tipi yangın merdiveni adını bünyelış şeklinden düzenır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri cihetiyle baplar ziyan görmez.

Report this wiki page